Isirgan Corbasi – Brandnetelsoep recept

Comments: 1
labels: Brandnetelsoep, Isirgan Corbasi, turkse recept![]() | ![]() | ![]() |
4 Personen | 15 minuten | 25 minuten |
- Ingrediënten:
- 200 gram Brandnetels
- 1 glas water
- 1000 gram Patisserie patentbloem
- 4 eetlepel maismeel
- 75 gram boter
- 1 glas melk
- 150 gram roomboter
- Zout
Bereiding:
- Was de brandnetels in een kommetje met water.
- Kook de brandnetels 5 minuten in water.
- Laat de brandnetels in het water afkoelen.
- Pureren de brandnetels middels een mixer tot een papje.
- Doe de boter in een pan en laat het smelten.
- Roer de maismeel totdat de boter een gelige kleur krijgt rond de 5 minuten.
- Giet de brandnetelpuree zout en de melk erbij en laat het gehele circa 10 minuten pruttelen.
Let op, aanraking met brandnetels zorgt voor jeuk en prikken om dit te voorkomen kan je gebruik maken van plastic handschoenen en was eerst je handen met je handschoen voordat je ze uit trekt.
Afiyet Olsun – Smakelijk eten.
Volg ons op Facebook, heb je zelf een recept en wil je die ook delen met anderen stuur een bericht naar info (@) turkse-recepten.nl of reageer via Facebook
Iets anders proberen, bekijk de volgende heerlijke soep recepten
Kippensoep, Brandnetelsoep, linzensoep, bruidssoep, champignonsoep, yoghurtsoep, kikkererwtensoep

Korte samenvatting

Recept naam
Isirgan Corbasi - Brandnetelsoep recept
Geschreven door
Turkse recepten
Gepubliceerd op
Bereidingstijd
Kooktijd
Totale Tijd
Beoordeling





One thought on Isirgan Corbasi – Brandnetelsoep recept
Pingback: Turkse Recepten