Su boregi – Gevulde deegbladeren
Tags: Gevulde deegbladeren, Su boregi, turkse recept4 Personen | 15 minuten | 45 minuten |
Ingrediënten:
- 40 loempia vellen
- Halve waterglas zonnebloemolie
- 2 glazen melk
- 3 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- 200 gram witte kaas
- 200 gram geraspte Hollandse kaas
Bereiding:
- Voeg de melk eieren zonnebloemolie en bakpoeder toe in een kom. Goed kloppen!
- Dompel de loempia vellen in het sausmengsel.
- Bedek de bodem van de bakplaat met 12 stuks gedompelde loempia vellen.
- Rasp de witte kaas met een vork op een bord en mix deze met de geraspte Nederlandse kaas.
- Strooi dit mengsel vervolgens over de loempia vellen in de bakplaat.
- Bedek dit wederom met 12 stuks gedompelde loempia vellen.
- Strooi wederom het kaasmengsel over de loempia vellen.
- Leg de overige 16 stuks gedompelde loempia vellen eroverheen.
- Snijd het geheel in blokjes.
- Leg de bakplaat voor 20 minuten op 180 graden in de oven.
Afiyet Olsun – Smakelijk eten
Volg ons op Facebook, heb je zelf een recept en wil je die ook delen met anderen stuur een bericht naar info (@) turkse-recepten.nl of reageer via Facebook
Dagelijks worden er nieuwe recepten toegevoegd op onze site en op Facebook
Iets anders proberen, bekijk de volgende heerlijke soep recepten
Kippensoep, Brandnetelsoep, linzensoep, bruidssoep, champignonsoep, yoghurtsoep, kikkererwtensoep
Wij hebben een index pagina waar alle recepten op alfabetische volgorde staan, neem een kijkje en kies je heerlijke Turkse recept er tussen uit.
Turkse Recepten is voor iedereen die op zoek is naar een recept uit de Turkse keuken.