Su boregi – Gevulde deegbladeren

Su boregi – Gevulde deegbladeren
Labels: , ,

4 Personen 15 minuten45 minuten

Ingrediënten:

  • 40 loempia vellen
  • Halve waterglas zonnebloemolie
  • 2 glazen melk
  • 3 eieren
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 200 gram witte kaas
  • 200 gram geraspte Hollandse kaas

Bereiding:

  1. Voeg de melk eieren zonnebloemolie en bakpoeder toe in een kom. Goed kloppen!
  2. Dompel de loempia vellen in het sausmengsel.
  3. Bedek de bodem van de bakplaat met 12 stuks gedompelde loempia vellen.
  4. Rasp de witte kaas met een vork op een bord en mix deze met de geraspte Nederlandse kaas.
  5. Strooi dit mengsel vervolgens over de loempia vellen in de bakplaat.
  6. Bedek dit wederom met 12 stuks gedompelde loempia vellen.
  7. Strooi wederom het kaasmengsel over de loempia vellen.
  8. Leg de overige 16 stuks gedompelde loempia vellen eroverheen.
  9. Snijd het geheel in blokjes.
  10. Leg de bakplaat voor 20 minuten op 180 graden in de oven.

Afiyet Olsun – Smakelijk eten

Volg ons op Facebook, heb je zelf een recept en wil je die ook delen met anderen stuur een bericht naar info (@) turkse-recepten.nl of reageer via Facebook

Dagelijks worden er nieuwe recepten toegevoegd op onze site en op Facebook

Iets anders proberen, bekijk de volgende heerlijke soep recepten

Kippensoep, Brandnetelsoep, linzensoep, bruidssoep, champignonsoep, yoghurtsoep, kikkererwtensoep

Wij hebben een index pagina waar alle recepten op alfabetische volgorde staan, neem een kijkje en kies je heerlijke Turkse recept er tussen uit.

Turkse Recepten is voor iedereen die op zoek is naar een recept uit de Turkse keuken. 

Su boregi - Gevulde deegbladeren

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.