4 Personen | 25 minuten | 60 minuten |
Ingrediënten:
- 800 gram runderstoofvlees
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 4 aardappelen
- 200 gram snijbonen
- 2 Turkse groene pepers
- 2 teentje knoflook
- 1 rode ui
- 125 gram boter
- 3 eetlepels tomatenpuree
- Water
- Zout
- Zwarte peper
- Oregano
Bereiding:
- Schil de aardappelen en de aubergine.
- Snijd alle groenten in stukken en snipper de ui de knoflook en de pepers
- Laat voor de saus de boter smelten in een pan.
- Voeg de tomatenpuree toe en water om te binden.
- Roer op laag vuur tot een gladde saus.
- Breng op smaak met zout zwarte peper en oregano.
- Bak het vlees goudbruin voeg er eventueel zout aan toen.
- Doe alle groenten in een ovenschotel met deksel.
- Doe er de pepers de knoflook en de ui bovenop met het vlees.
Giet de saus erbij en zet de pan afgedekt 45 – 60 minuten in een oven op 180 graden.
Afiyet Olsun – Smakelijk eten
Volg ons op Facebook, heb je zelf een recept en wil je die ook delen met anderen stuur een bericht naar info (@) turkse-recepten.nl of reageer via Facebook
Dagelijks worden er nieuwe recepten toegevoegd op onze site en op Facebook